Jako každý muž, který je povolán do manželství i já jsem našel tu pravou dívku. Dívka, která změnila můj život, změnila mě. Uvědomil jsem si, že vztah není jen pouhé souznění duší, ale že je to mnohem více. Je to proces, který se nestále vyvíjí a je třeba ho podpořit vzájemnou konverzací. Naučil jsem se, že těžké chvíle jsou tady jen proto, aby nám ukázaly jak moc se milujeme a kolik jsme ochotni si navzájem odpustit a díky, kterým můžeme růst v lásce. Je důležité kráčet stejným směrem a mít ve vztahu cíl, jinak se váš vztah nikdy nemůže posouvat dál. Vztah je rozhodnutí, každodenní rozhodnutí být s člověkem a milovat ho tou nejkrásnější láskou, kterou mu můžeme předat skrze naši osobu. Nejde o to, že někdo tam pár kilometrů může být mnohem lepší, tu jedinečnost s kterou jste k druhé osobě nalezli už nenahradíte.

Za nejdůležitější součást mého života považuji Boha a za co jsem opravdu vděčný je to, že mě přivedla o něco blíže k Bohu. Pánové pokud takovou dívku máte, nikdy se ji nevzdejte, taková dívka se neopouští, ta si zaslouží opravdu hýčkat, protože opravdu dobrých a hodných holek, které jsou oddané je málo. Moje dívka je pro mě dar, snad jsem darem pro ni také, ale zpět k mému povídání…..

Občas mi píšou kamarádi jak své ženě, přítelkyni mají projevit lásku, ani nevíte kolik způsobů existuje, stačí pouze znát tu osobu s kterou kráčíte po svém boku. Nejdůležitější je však si uvědomit, že nejdříve se musíte naučit udělat šťastnou vaši dívku, ženu a až potom udělat šťastné vaše známé (rodinu, kamarády). Hned po Bohu by opravdu měla být pro vás na druhém místě a hodnotu, kterou ona pro vás znamená ji občas projevit i skrze viditelné skutky, jelikož v lásce kde se projevují jen slova je prázdno.

1)      Kolikrát jste ji udělali radost květinou? Věřte, že tohle každou ženu potěší.

2)      Buďte gentelmani, umějte vyjádřit úctu.

3)      Během rozhovoru, odložte mobil.

4)      Zavolejte ji jen tak.

5)      Překvapte ji nečekaným dárkem, ne jen v den narozenin nebo svátku.

6)      Pošlete ji písničku, nakreslete ji obrázek, složte básničky, nadanější můžou klidně složit písničku…vaši dívce je jedno jestli to bude falešné nebo ne, ona chce v tom vidět skrytý úmysl.

7)      Choďte na procházky

8)      Povídejte si s ní, naslouchejte jí a buďte ji oporou nejen v těžkých chvílích a ber vážně co ti říká.

9)      Občas domácí večeře nebo pozvání do restaurace může navodit příjemnou až romantickou atmosféru, která se v každé dívce skrývá.

10)   Modlete se za ni, ale taky s ní.

11)   Nebojte se ji ukázat před kamarády a projevit jak moc pro vás důležitá je.

12)   Nikdy se ji nesnažte dostat před svatbou do postele, velikost lásky se projeví tak, že si odřeknete to dobré proto, aby to bylo potom lepší.

13)   Myslete nejdříve na její dobro až potom své.

14)   Hlavně ji nikdy nepodveďte.

 

Ale především si musíte uvědomit za co jste vděčni u své dívky, potom vše půjde jako po másle.

-          Já jsem vděčný za to, že mi pomáhá v těžkých chvílích, odhodí práci a dokáže se mi věnovat a je mi velkou oporou.

-          Že se dokážeme smát spolu hodiny

-          Zajímá se nejen o mně, ale i o mou rodinu.

-          Má ty nejvřelejší obejmutí

-          Máme společné zájmy

-          Umí skvěle vařit

-          Taky mě těší jedna věta, kterou s oblibou říká…já už se nemaluji pro ostatní kluky, ale jen pro tebe, na tobě mi záleží.

-          Nikdy mě nepodvedla

-          Jsem také vděčný, že se oba můžeme jednou těšit na děti a snad i relativně dobré staří, jelikož chceme to vydržet spolu na vždy ať se děje cokoliv.

Závěrem chci říct, že my muži často děláme jednu velkou chybu, jakmile s dívkou začneme chodit, máme pocit, že jsem došli k cíli, ale na vztahu je opravdu nutné pracovat, jelikož ten druhý může vidět věc z jiného úhlu, ale to neznamená, že je to hned špatně.

A za co jsi vděčný u své ženy, dívky ty? Napiš do komentáře a poděl se. Ale také jí to nezapomeň říct!!!!

PS: odhoď zbytečnou zábavu, radovánky a začni žít tvůj vztah intenzivně.

PS: je jedna hodina v noci a nemůžu spát :D